Spirituele reading op afstand

Met liefde & aandacht geschreven
Image by Debby Hudson

Reading 

OP AFSTAND

Wat houdt dat in?

Bij een Reading heb ik enkel jouw geboortedatum en naam nodig. Ik schrijf deze op en houdt dit tijdens de reading vast. Dit doe ik enkel op het moment dat dit goed voelt voor mij, ik geef vaak aan dat een reading tussen nu en 2 weken tijd af is. 

Ik stem me af op jouw energie. Daarbij ontvang ik beelden, krijg ik bepaalde gevoelens of hoor ik letterlijk woorden. Al deze waarnemingen schrijf ik op.

Als ik voel dat ik mag afronden, sluit ik de reading netjes af. Hierna trek ik vaak nog een orakel kaart als extra boodschap.

Al deze informatie verwerk ik in een verslag, zo'n 1à 2 A4tjes. Deze ontvang je vervolgens in jouw mailbox. Heb je hierna vragen dan hoor ik dat natuurlijk graag.

75 Min. €33.33

Image by lilartsy

Waar mag je rekening

mee houden?

  • Het kan confronterend zijn.

  • Lees het met openheid & zachtheid voor jezelf. Er zullen delen van jezelf zijn die het spannend vinden, dit is helemaal oké, gun jezelf de tijd. 

  • Het kan zijn dat je niet alles direct herkent, er zijn vele dingen die we gedurende het leven meemaken, 90% daarvan is opgeslagen in het onderbewuste. 

  • De readingen die ik geef zijn vaak gebaseerd op dat wat op DIT moment voor jou van toepassing is.

  • Voel je dat er iets aangeraakt wordt wat te groot is, vraag altijd hulp. We hoeven en kunnen niet alles alleen in dit leven.