top of page

HAIR

Natuurlijke schoonheid, sta in jouw kracht!

Image by Sixteen Miles Out

De Holistische Kapper

BeYOUtiful

Welkom bij Energizing Hair.

Een plek waar rust, oprecht contact,

 natuurlijke schoonheid en 

liefde voor de planeet centraal staan.

 

Heb jij zin om heerlijk te ontspannen, te genieten in een privé setting, te beleven, te ruiken, te proeven en te voelen? Wees dan welkom!

Het is mijn doel om een prachtig kapsel te creëren in een unieke setting. Een warme knusse plek, vol met liefde, gezelligheid en volledige acceptatie van jou. Een plek waar jij volledig JIJ mag zijn.

 

Ik heet je van harte welkom!

Veel liefs, Roëlle

Image by Nate Miles
NATULIQUE.png

Stralende kracht

"Het is mijn doel om een fijne plek te creëren, waarin iedereen zich gezien en gehoord voelt. Een plek van veiligheid, warmte en begrip. Een plek waar we lekker kunnen babbelen, een goed gesprek kunnen voeren, maar ook in stilte kunnen zijn. Vanaf deze plek wil ik jouw mooiste zelf nog meer laten stralen."

Just YOU

Bij Energizing Hair krijg je 100% aandacht.

Tijdens jouw behandeling zal er niemand anders in de salon aanwezig zijn. Je mag jouw tijd indelen zoals jij dat prettig vindt. 

Tijdens het inwerken van de kleur een lekker boekje lezen? Mediteren? Even relaxen in de tuin? Genieten van een heerlijke koffie of thee? Het is allemaal mogelijk.

Image by Marisa Buhr Mizunaka
IMG-20191201-132314-2400x2400-1-600x600.jpg

Holistisch

Holistisch betekent alles omvattend en dat is de reden waarom ik graag holistsich werk! Wie ben jij? Wat doe jij? Wat wil je uitstralen? Om vanuit daar een kapsel te creëren wat helemaal bij jou past!

Om die reden heb ik gekozen voor de producten van NATULIQUE. Een holistisch kappersmerk! Zij hebben 100% aandacht voor het proces van hun producten,

van begin tot eind. Van het zaadje in de grond, tot het eindproduct dat door het putje van de wasbak spoelt. Daarbij altijd is gekeken naar het welzijn van mens, dier en milieu!

Liefde voor de aarde en natuur.

Ik werk uitsluitend met NATULIQUE.

Gecertifitceerde biologische haarverzorging.

Zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten, die niet schadelijk zijn voor jou of het milieu. Vrij van microplastics, synthetische geur- en kleurstoffen, vulmiddelen, dierproeven, kinderarbeid en moderne slavernij.

bottom of page