The Full Story

Energize Your World

Unieke, prachtige jij. Wat vind ik het bijzonder en fijn dat ik je hier mag ontvangen. Deze pagina gaat over mijn eigen verhalen.

Over vragen als 'waarom ben ik hiermee begonnen?', en 'welke obstakels heb ik al overwonnen?'. Ik schrijf over onderwerpen als hoog sensitiviteit, spiritualiteit, energetische therapie, zelfontwikkeling, en kwetsbaarheid.

Bovenal hoop ik dat ik je mag verwonderen, een steuntje in jouw rug mag bieden en mag laten zien dat je elke dag mag leren.

 

Want lieve jij, jij bent ontzettend uniek, krachtig en bijzonder. Geloof in jezelf,

sta in je kracht en straal. De wereld heeft je nodig!

kersenbloesem

Mijn Missie

Hoe ontstond mijn missie? Waar begint mijn verhaal? Wat mocht ik leren tot nu toe? Welke ups en downs heb ik meegemaakt in mijn leven? Op de pagina 'Mijn Missie' deel ik verhalen over het bewandelen van mijn levenspad en de zoektocht naar mijn zielsmissie.

Herkenning

Het leven bestaat uit veel ups en downs, uit veel verhalen, uit vliegen, vallen en weer opstaan. Tijdens mijn reis zijn herkenning in verhalen, het tonen van kwetsbaarheid en oprechte aandacht enorm belangrijke aspecten. Daarom hoop ik ook jou te inspireren en je verder te helpen op jouw reis. Lees snel verder voor inspiratie!

uitreiken