top of page

The Full Story

Reiki

Reiki behandeling

Wat houd het in?

Reiki betekend levensenergie.​

Levensenergie is essentieel om ons vrolijk, levenslustig en stabiel te doen voelen. Door middel van handopleggingen zullen we deze levensenergie weer laten stromen. Het heeft bijzonder veel voordelen op mentaal, lichamelijk & emotioneel niveau. Klaar om lichaam en energie weer te laten stromen?

Voel jij de behoefte om krachtig in het leven te staan? Met beide benen op de grond?

Dan is Reiki zeker wat voor jou! Het is niet zweverig, het is pure ontspanning. Het is aandacht geven aan, het is het zijn met de stilte, de rust en het overgeven aan het moment.

Voel jij je gestrest, overprikkeld of ben jij toe aan totale ontspanning?

Jij bent hier meer dan welkom, welkom om jezelf te laten vertroetelen!

Contra indicaties.

Reiki heeft geen contra indicaties. Mocht je psychisch in een zwaar traject zitten, overleg dan altijd even met jouw behandelend arts of psycholoog.

Twijfel je of Reiki voor jou toegankelijk is?

Stuur me dan gerust even een berichtje!

 

Ik geloof dat deze liefdevolle energie doorgeven, altijd een fijne ondersteuning kan en mag zijn voor het lichaam en de geest.

Let op! Deze behandelingen zijn NOOIT een vervanging van normale zorg, het is ook geen vorm van genezing. Er wordt dan ook NOOIT een diagnose gesteld.

Reiki draagt bij aan de ondersteuning van het lichaam en kunnen je weer een zetje in de goede richting geven.

Reiki Healing

Goed om te weten.

  • Tijdens een Reiki behandeling mag je jouw kleding aanhouden.

  • We zullen van te voren bespreken wat jij wel of niet prettig vind en/of er bepaalde lichamelijke ongemakken zijn waar ik rekening mee dien te houden.

  • Heb je vragen, stel deze gerust!

  • Drink in de uren, maar ook in de dagen na afloop van een behandeling veel water. Dit zodat alle vrijgekomen stoffen makkelijker door het lichaam worden opgeruimd. Dit voorkomt hoofdpijn en andere klachten.

  • Luister na afloop van een behandeling extra goed naar jouw lichaam. Doordat jij weer in volledige verbinding staat met jouw lichaam kun je goed voelen wat het nodig heeft. Geef je hier even aan over, jouw lichaam zal je bedanken.

Wist je dat?

Je doormiddel van Reiki, weer verbinding maakt met eindeloze levensenergie. Levensenergie waarmee ieder van ons verbonden is. Deze energie bepaald of jij volledig in het leven staat, met plezier, passie en energie. Door sommige gebeurtenissen in het leven wordt deze stroom van energie letterlijk geblokkeerd, waardoor we sneller moeheid of irritatie ervaren. Reiki laat deze levensenergie weer stromen. Het laat je verbinden met de liefdevolle energie die wij allemaal zijn!

Reiki Behandeling

60 Minuten

€49.95

Image by Content Pixie
Image by Content Pixie

Reiki op afstand

Wat houdt dat in?

Reiki is ook mogelijk op afstand.

Dit wil zeggen dat jij dit in een omgeving mag en kan ontvangen die voor jou veilig en ontspannen voelt. Of je dit fijn vind, dat is per persoon verschillend.

Waar de een graag met aanraking werkt en

het fijn vind dat iets tastbaar is,

kan dit voor de ander soms nog te spannend zijn.

Energie is overal! Energie maakt geen verschil in afstand of tijd, vandaar dat een Reiki behandeling ook op afstand mogelijk is.

De werking is hetzelfde. We zullen een datum en tijd afspreken, op dit tijdstip stem ik me op jou af en zal ik de Reiki behandeling starten. Het enige wat jij hoeft te doen is te zorgen voor een fijn plekje om je even volledig te kunnen ontspannen.

Gun jezelf op dat moment echt even die rust en tijd, zodat je mag voelen wat er in jouw lijf gebeurd.

Heb je een ondersteuning nodig voor een examen, presentatie, operatie of iets wat je onwijs spannend vind? Ook hiervoor biedt Reiki op afstand een mooie ondersteuning.

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

 
De duur van de behandeling bedraagt

+/- 30 minuten.

€24.95

bottom of page