top of page
IMG_1841.jpg

 About Me

Welkom bij Energize Your World, ik vind het ontzettend leuk dat ik je hier mag verwelkomen. Ik ben Roëlle de Koning, een liefdevolle vrouw van 30 jaar. Alweer 12 jaar geleden startte ik met het prachtige kappersvak. De liefde voor haar, het sociale aspect en de creativiteit die ik in dit vak vind, maken voor mij het plaatje compleet.

 

Door wat pittige gebeurtenissen in mijn leven kwam ik erachter dat we het alleen met ons uiterlijk niet redden. Als we onszelf van binnen niet fijn voelen, dan kunnen we van buiten ook niet stralen. Daarom heb ik me de afgelopen jaren verdiept in de innerlijke mens. Ik volgde een 1-jarige opleiding Energetische Therapie, volgde een cursus meridiaan massage en leerde ik Reiki beoefenen.

Door al deze opleidingen leerde ik ontzettend veel over mezelf en over persoonlijke ontwikkeling in het algemeen. Er is zo veel te ontdekken over dat wat er zich in onze mind afspeelt.

Mijn levensdoel is om jou te mogen laten stralen van oor tot oor. Ik hoop je te kunnen inspireren door middel van bewustwording, totale ontspanning en liefdevolle inzichten.

Ik wil je laten voelen en zien hoe belangrijk het is om jezelf op nummer één te zetten.

 

Want lieve jij, je bent het waard!

 

 

Zie ik je snel? Liefs, Roëlle

bottom of page