top of page
Image by Jessica Johnston

Vertroetel

UURTJE

Lieve jij!

Klaar om heerlijk vertroeteld te worden?

Dit vertroetel uurtje staat voor kort maar KRACHTIG.

Heb jij behoefte aan een oplaad momentje voor jezelf?

Een liefdevol & ontspannen moment?

Ben jij klaar om vol met frisse energie weer richting huis te gaan? Dan is dit vertroeteluurtje misschien wel wat voor jou!

Energetische Massage

Een liefdevolle aanraking,

een magisch medicijn.

Reiki behandeling

Reiki Behandeling

Energie weer laten stromen,

het mooiste wat er is!

Reiki behandeling

Plek voor een gesprek

Een luisterend oor,

een liefdevolle blik.

Waar mag je op letten?

CONTRAINDITACTIES:

  • Zwangerschap

  • Griep/Infectieziekten

  • Te hoge bloeddruk

  • Tijdens de behandeling van kanker

  • Extreme vermoeidheid

  • Een erg slechte huid

In de hierboven genoemde gevallen geld het dat een massage en heel soms Reiki niet altijd mogelijk is. Dit komt doordat er bepaalde drukpunten op het lichaam worden aangeraakt. Is er twijfel? Stuur me dan zeker een berichtje, dan gaan we  samen in gesprek om te kijken wat voor beide goed voelt.

Let op! Deze behandelingen zijn NOOIT een vervanging van normale zorg, het is ook geen vorm van genezing. Er wordt dan ook NOOIT een diagnose gesteld.

Reiki en Massage dragen bij aan de ondersteuning van het lichaam en kunnen je weer een zetje in de goede richting geven.

Nazorg!

 

  • Drink in de dagen na een behandeling meer dan voldoende water! Er wordt enorm veel in gang gezet tijdens een behandeling. Om het lichaam goed te ondersteunen is water drinken van belang.

  • Weet dat een reactie na een massage of Reiki behandeling telkens weer anders kan zijn. Elke keer zal er precies gebeuren wat op op dat moment van toepassing is. De ene keer zul je oneindig veel energie en verbinding ervaren, de andere keer kan het zijn dat er kleine lichamelijke klachten ontstaan, deze zijn echter vaak van korte duur. Het lichaam "ruimt op". Mochten er klachten ontstaan die aan houden of te erg blijken, vraag dan altijd hulp!

  • Genezing is een proces, Reiki en massage kunnen hier aan bijdragen. Het lichaam krijgt een zetje in de goede richting. Let wel, het is een proces! Herhaling en een stukje bewustwording is vaak van belang.

  • Wees lief voor jezelf! Er kan behoorlijk was los komen tijdens maar ook zeker NA een behandeling. De behandelingen werken namelijk nog even door. Voel je dat jou lichaam rust nodig heeft?                               Probeer hier dan ook naar te luisteren. Zorg voor goede voeding, een heerlijke douche of een lekker bad. Vertroetel jezelf!

bottom of page