top of page

Verbinding met jouw zijn.

Reiki/Healing

IMG_2037.jpg

Wat is Reiki/Healing sessie?

In een Reiki/Healing sessie gaan we aan de slag met jouw levensenergie. Levensenergie is essentieel om ons vrolijk, levenslustig en stabiel te doen voelen. In deze sessies combineer ik al mijn tools die in de afegelopen jaren mocht leren. Ik werk zowel in het energieveld, als ook met handopleggingen. De sessie zal in stilte plaats vinden, zodat we mogen luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft. Het systeem van het lichaam is zo ontzettend slim! Het weet exact wat er nodig is op dit moment. Dat de ruimte geven is het mooiste wat er is. Het heeft bijzonder veel voordelen op mentaal, lichamelijk & emotioneel niveau. Ben jij klaar om en energie weer te laten stromen?

Voel jij de behoefte om krachtig in het leven te staan? Met beide benen op de grond?

Dan is zijn deze sessies zeker wat voor jou! Het is aandacht geven aan, het is het zijn met de stilte, de rust en het overgeven aan het moment. Het is een energetische ervaring. Tijdens de sessies kan het zijn dat er emoties naar voren komen, er kan lichte beweging plaats vinden, visuele beelden kunnen verschijnen, je kunt tintelingen, kou en warmte voelen, met de uitnodiging alles te laten gebeuren in overgave. 

 

Voel jij je gestrest, overprikkeld of ben jij toe aan totale ontspanning? Heb je behoefte om jouw pad helder te voelen en te zien? Wil jij jezelf nog beter leren kennen? Jij bent hier meer dan welkom, welkom om jezelf te laten vertroetelen!

Contra indicaties.

Reiki/Healing sessies hebben geen contra indicaties. Mocht je psychisch in een zwaar traject zitten, overleg dan altijd even met jouw behandelend arts of psycholoog.

Twijfel je of healing sessie voor jou toegankelijk is? Stuur me dan gerust even een berichtje!

 

Ik geloof dat deze liefdevolle energie doorgeven, altijd een fijne ondersteuning kan en mag zijn voor het lichaam en de geest.

Let op! Deze behandelingen zijn NOOIT een vervanging van normale zorg, het is ook geen vorm van genezing. Er wordt dan ook NOOIT een diagnose gesteld.

Reiki/Healing draagt bij aan de ondersteuning van het lichaam en kunnen je weer een zetje in de goede richting geven.

Reiki Healing

Goed om te weten.

  • Tijdens een Reiki/Healing sessie behandeling mag je jouw kleding aanhouden.

  • We zullen van te voren bespreken wat jij wel of niet prettig vind en/of er bepaalde lichamelijke ongemakken zijn waar ik rekening mee dien te houden.

  • Heb je vragen, stel deze gerust!

  • Drink in de uren, maar ook in de dagen na afloop van een behandeling veel water. Dit zodat alle vrijgekomen stoffen makkelijker door het lichaam worden opgeruimd. Dit voorkomt hoofdpijn en andere klachten.

  • Luister na afloop van een behandeling extra goed naar jouw lichaam. Doordat jij weer in volledige verbinding staat met jouw lichaam kun je goed voelen wat het nodig heeft. Geef je hier even aan over, jouw lichaam zal je bedanken.

Wist je dat?

Je doormiddel van Reiki/Healing, weer verbinding maakt met eindeloze levensenergie. Levensenergie waarmee ieder van ons verbonden is. Deze energie bepaald of jij volledig in het leven staat, met plezier, passie en energie. Door sommige gebeurtenissen in het leven wordt deze stroom van energie letterlijk geblokkeerd, waardoor we sneller moeheid of irritatie ervaren. Reiki/Healing laat deze levensenergie weer stromen. Het laat je verbinden met de liefdevolle energie die wij allemaal zijn!

Reiki/Healing sessie

60 + 15 Minuten

€69.95

Image by Content Pixie
bottom of page