top of page
RoellePortret-16.jpg

 About Me

Hee YOU! Wat ontzettend leuk dat jij er bent. Mijn naam is Roëlle, een 32 jarige vrouw, ik woon in het gezellig brabantse Schijndel. De afgelopen 15 jaar heb ik met veel liefde het kappersvak beoefend. De laatste 10 jaar runde ik, samen met mijn moeder een eigen kapsalon.

Wat een cadeau was dat!

 

Door de jaren heen begon er intern wat te knagen. Het gevoel dat ik meer en op een andere manier mag bijdragen aan deze aarde. Ik mocht van jongs af aan al ervaren dat er méér is op deze aarde dan dat wat we kunnen zien. Door deze gebeurtenissen en intresses ben ik een lichaamsgerichte energetische opleiding gaan volgen, Reiki cursussen, meridiaan massage en NRGY kundalini! En nu mag ik al mijn tools samen gaan brengen. 

 

LIEFDE voor de mens, oprechte verbinding, spiritualiteit, jou in jouw kracht zetten en je laten voelen dat je leeft! Dat is waar ik voor leef. 

 

Ik geloof dat we weer meer mogen gaan voelen! Voelen wie we zijn, waarvoor we staan, wat jouw doel is hier op deze aarde. Ik wil jou weer laten stralen, je laten ervaren dat we jou op deze aarde nodig hebben in al jouw UNIEKE kracht. 

Hopelijk mag ik je snel ontmoeten.

Heel veel liefs, Roëlle

bottom of page