top of page

Veel gestelde vragen

Is NRGY kundalini geschikt voor iedereen?

Kundalini NRGY is geschikt vanaf 18 jaar en ouder, verder maakt leeftijd niet uit. Het is fijn als het mogelijk is om op jouw rug te kunnen liggen. 

Kundalini NRGY  is NIET geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor psychose, ook niet als je hier medicijnen voor slikt. Als je psychisch niet in goede gezondheid bent is het vanwege de emotionele beleving die kan ontstaan niet geschikt. WEL kun je deelnemen met burn out klachten of depressiviteit, hier kan het namelijk erg positive effecten op hebben. Slik je anti depressiva? Dan kan het zijn dat dit jouw ervaring afzwakt qua intensiteit.
Denk zelf ten alle tijden na over jouw gezondheid een het ondergaan van een sessie, zo ook bij bijv. epilepsie, verslaving enz. De keuze om mee te doen met een sessie, is jouw verantwoordelijkheid.
Zwangere vrouwen mogen deelnemen aan kundalini NRGY, het kan juist ook erg verbindend zijn voor moeder en kind. Vanaf het 3de trimester word het minder comfortabel om op de rug te liggen, daarom is het vanaf die tijd minder geschikt.
bottom of page