top of page

HAIR

Natuurlijke schoonheid, sta in jouw kracht!

Image by Sixteen Miles Out

De Holistische Kapper

BeYOUtiful

Welkom bij Energizing Hair,

Een plek waar rust, oprecht contact,

 natuurlijke schoonheid en 

liefde voor de planeet centraal staan.

 

Heb jij zin om heerlijk te ontspannen en te genieten in een privé setting? Wees dan welkom!

Het is mijn doel om een prachtig kapsel te creëren in een unieke setting. Een warme knusse plek, vol met liefde, gezelligheid en volledige acceptatie van jou. Een plek waar jij volledig JIJ mag zijn.

 

Je bent ontzettend welkom!

Image by Nate Miles
EnergizeYourWorld_November2023-27_edited.jpg

Stralende kracht

"Het is mijn doel om een fijne plek te creëren, een plek waar jij je thuis mag voelen, waar we lekker kunnen babbelen, een goed gesprek kunnen voeren, maar ook in stilte kunnen zijn. Vanaf deze plek wil ik jouw mooiste zelf nog meer laten stralen. Een prachtig kapsel creëren dat helemaal pas bij JOU!"

Privé

Genieten in een privé setting. Een knusse kapsalon voor jou alleen! Een plek waar je even vrij kan ademen in rust ( ook letterlijk door de natuurlijke prodructen), waar je mag doen wat goed voelt voor jou en waar je mag genieten. Behoefte aan een goed gesprek of juist aan stilte? Alles is welkom!

Image by Marisa Buhr Mizunaka
Kleur tubes.JPG

Holistisch

Holistisch betekent alles omvattend. Kijkend naar het geheel. Wie ben jij? Wat doe jij? Wat wil je uitstralen? Om vanuit daar een kapsel te creëren wat helemaal bij jou past!

Om die reden maak ik gebruik van de producten van het holistische merk NATULIQUE. Zij hebben 100% aandacht voor het proces van hun producten,

van begin tot eind. Van het zaadje in de grond, tot het eindproduct dat door het putje van de wasbak spoelt. Daarbij altijd is gekeken naar het welzijn van mens, dier en milieu!

Meer weten over NATULIQUE?

OFFICIAL-BIOCERT-DARK-NAVY-CORAL-TRANSPARENT.png
Vegan-LOGO-DARK-NAVY-CORAL.png
ONETREESTAMPDESIGNCLEAN.png
OFFICIAL-ASTHMA-ALLERGY-DENMARK-BLACKGROUND.png
NATULIQUE-NORDIC-SWAN-ECOLABEL.png
OCEAN-FRIENDLY-PANTONE-DARK-NAVY-CORA.png

Liefde voor de aarde en natuur.

Gecertifitceerde biologische haarverzorging.

Zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten, die niet schadelijk zijn voor jou of het milieu. Vrij van microplastics, synthetische geur- en kleurstoffen, vulmiddelen, dierproeven, kinderarbeid en moderne slavernij.

bottom of page